Chappie (2015)

Chappie (2015)

Mar. 04, 2015 (USA, South Africa) 120 Min. R
Innehållets betyg: 0
6 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Skådespelare

Sharlto Copley isChappie
Sharlto Copley
Chappie
Dev Patel isDeon Wilson
Dev Patel
Deon Wilson
Ninja isNinja
Ninja
Ninja
Yolandi Visser isYo-Landi
Yolandi Visser
Yo-Landi
Jose Pablo Cantillo isYankie (Amerika)
Jose Pablo Cantillo
Yankie (Amerika)
Hugh Jackman isVincent Moore
Hugh Jackman
Vincent Moore
Sigourney Weaver isMichelle Bradley
Sigourney Weaver
Michelle Bradley
Brandon Auret isHippo
Brandon Auret
Hippo
Johnny Selema isPitbull
Johnny Selema
Pitbull
Anderson Cooper isAnderson Cooper
Anderson Cooper
Anderson Cooper

Streama Chappie (2015) på Dreamfilm

Inom en snar framtid, hanteras brottsligheten av en mekaniserad robotpolisstyrka. När en polisdroid, Chappie, blir stulen och ges ny programmering, blir han den första roboten med förmågan att kunna tänka och känna.
Dreamfilm Streama Chappie 2015 med textning på svenska Swefilmer Swesub. I Johannesburg, polisen sänkte höga betyg av kriminalitet genom att använda robotar från Tetravaal Company, designad av ingenjören Deon Wilson. Den tidigare militära Vincent Moore är avundsjuk på Deon, eftersom han har utvecklat ett projekt som kallas älg, men varken Tetravaal eller polisen är intresserad. Deon har just utvecklat en artificiell intelligens men Tetravaal VD Michelle Bradley ber honom att avbryta projektet. Deon beslutar att föra den skadade Robot 22 som skickades till krossas för att testa sin A.I. han dock kidnappad av brottslingar Ninja, Yo-Landi och Amerika som vill honom att sluta roboten polisen. När de ser den skadade roboten i van, tvingar de Deon att programmera den att heist bankerna med dem och de kallar det Chappie. Men fungerar Chappie som ett barn och behöver utbildas för att lära sig och växa. Samtidigt Vincent följer Deon och plottar en ond system för att aktivera sin robot.

Originaltitel Chappie
IMDB-betyg 6.9 185,399 votes
TMDb-betyg 6.6 2307 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Chappie dreamfilm * Chappie deutschebankchampionship.com * Chappie gratis film * Chappie med svensk text * Chappie swedish srt * Chappie swefilmer * Chappie SWESUB * Chappie torrent neddladning * Se Chappie svenska undertexter * streama Chappie online * Titta Chappie film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats