Joshua Burge
Duane Howard
Dodgeball: En Komedi Som Siktar Lågt (2004)

Dodgeball: En Komedi Som Siktar Lågt (2004)

Jun. 18, 2004 (USA, Germany) 92 Min. PG-13
Innehållets betyg: 0
7 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Skådespelare

Vince Vaughn isPeter La Fleur
Vince Vaughn
Peter La Fleur
Christine Taylor isKate Veatch
Christine Taylor
Kate Veatch
Ben Stiller isWhite Goodman
Ben Stiller
White Goodman
Rip Torn isPatches O'
Rip Torn
Patches O'
Justin Long isJustin
Justin Long
Justin
Jason Bateman isPepper Brooks
Jason Bateman
Pepper Brooks
Stephen Root isGordon
Stephen Root
Gordon
Joel David Moore isOwen
Joel David Moore
Owen
Chris Williams isDwight
Chris Williams
Dwight
Alan Tudyk isSteve the Pirate
Alan Tudyk
Steve the Pirate

Streama Dodgeball: En Komedi Som Siktar Lågt (2004) på Dreamfilm

Dodgeball är en fantastiskt rolig film om ett misslyckat, udda gäng som slår tillbaka. Du kommer att hoppa, ducka, dyka och skratta högt när du kollar in Ben Stiller och Vince Vaughn göra upp i en spökbollsturnering. Under plågsam handledning av den legendariske mästaren i spökboll ska Peter LaFleur (Vaughn) och hans otränade gäng ta sig an spelarna från Globo Gym som leds av den egocentriske fitness-gurun White Goodman (Stiller). Det blir en match där förlorarna i livets lotteri får sin chans att visa både för omvärlden och för sig själva att vem som helst kan bli en vinnare.
Streama Dodgeball: En Komedi Som Siktar Lågt 2004 Dreamfilm med textning på svenska Swesub. White Goodman (Ben Stiller) är ägare och grundare av Globo Gym, och gärna något annat än att äga Average Joes Gymnasium. Peter LaFleur (Vince Vaughn) inte vill förlora sin gym till Goodman, men kan inte hitta ett sätt att få $ 50.000 i tid. Peter och hans gäng gym kompisar tänka ut sätt att samla in pengar, slutligen landa på att vinna en Dodge Ball turnering. White Goodman hämnas genom att skapa sin egen Dodge Ball team för att avsluta Peter. Peter team gör inte alltför väl, tills legendariske ADAA champ Patches O’Houlihan (Rip Torn) dyker upp redo att utbilda dem.

Originaltitel DodgeBall: A True Underdog Story
IMDB-betyg 6.7 192,514 votes
TMDb-betyg 6.2 778 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Dodgeball: En Komedi Som Siktar Lågt dreamfilm * Dodgeball: En Komedi Som Siktar Lågt deutschebankchampionship.com * Dodgeball: En Komedi Som Siktar Lågt gratis film * Dodgeball: En Komedi Som Siktar Lågt med svensk text * Dodgeball: En Komedi Som Siktar Lågt swedish srt * Dodgeball: En Komedi Som Siktar Lågt swefilmer * Dodgeball: En Komedi Som Siktar Lågt SWESUB * Dodgeball: En Komedi Som Siktar Lågt torrent neddladning * Se Dodgeball: En Komedi Som Siktar Lågt svenska undertexter * streama Dodgeball: En Komedi Som Siktar Lågt online * Titta Dodgeball: En Komedi Som Siktar Lågt film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats