Puerto Rico
Saudi Arabia
Elf (2003)

Elf (2003)

Oct. 09, 2003 (USA, Germany) PG
Innehållets betyg: 0
9 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Jon Favreau
Regissör

Skådespelare

Will Ferrell isBuddy
Will Ferrell
Buddy
James Caan isWalter
James Caan
Walter
Zooey Deschanel isJovie
Zooey Deschanel
Jovie
Mary Steenburgen isEmily
Mary Steenburgen
Emily
Daniel Tay isMichael
Daniel Tay
Michael
Ed Asner isSanta
Ed Asner
Santa
Bob Newhart isPapa Elf
Bob Newhart
Papa Elf
Kyle Gass isEugene
Kyle Gass
Eugene
Faizon Love isGimbel'
Faizon Love
Gimbel'
Peter Dinklage isMiles Finch
Peter Dinklage
Miles Finch

Streama Elf (2003) på Dreamfilm

En julafton för länge sedan fick jultomten en överraskning när han återvände till Nordpolen… ett litet barn från ett barnhem hade krypit ner i julklappssäcken. Buddy adopterades av en godhjärtad tomtenisse som uppfostrade honom i sann nisseanda. Men när man är tre gånger så stor som alla andra och usel på paketinslagning är det inte lätt att känna att man platsar i tomtenissarnas värld. För någonstans där ute finns Buddys biologiska familj och den här julen är han fast besluten att hitta dem. Men New York är en tuff stad för en kille som tror sig vara tomtenisse – alla hårdhudade människor verkar ha glömt bort den sanna meningen med julen!
Dreamfilm Streama Elf 2003 med textning på svenska Swefilmer Swesub. Buddy var en baby i ett barnhem som stuvas undan i Tomtens säck och hamnade på Nordpolen. Senare, som en vuxen människa som råkade höjas med älvor, Santa tillåter honom att gå till New York för att hitta sin biologiska far, Walter Hobbs. Hobbs, på Santas stygg lista för att vara en hjärtlös ryck, hade ingen aning om att Buddy även föddes. Buddy, under tiden, upplever nöjen i New York (och mänsklig kultur) som endast en älva burk. När Walter relation med Buddy stör sitt jobb, är han tvungen att omvärdera sina prioriteringar.

Originaltitel Elf
IMDB-betyg 6.9 158,253 votes
TMDb-betyg 6.5 776 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Elf dreamfilm * Elf deutschebankchampionship.com * Elf gratis film * Elf med svensk text * Elf swedish srt * Elf swefilmer * Elf SWESUB * Elf torrent neddladning * Se Elf svenska undertexter * streama Elf online * Titta Elf film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats