george fox
the idiots 1998
Grease (1978)

Grease (1978)

Jul. 07, 1978 (USA) 106 Min. PG-13
Innehållets betyg: 0
7 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Skådespelare

John Travolta isDanny Zuko
John Travolta
Danny Zuko
Olivia Newton-John isSandy Olsson
Olivia Newton-John
Sandy Olsson
Stockard Channing isBetty Rizzo
Stockard Channing
Betty Rizzo
Jeff Conaway isKenickie
Jeff Conaway
Kenickie
Didi Conn isFrenchy
Didi Conn
Frenchy
Barry Pearl isDoody
Barry Pearl
Doody
Michael Tucci isSonny
Michael Tucci
Sonny
Kelly Ward isPutzie
Kelly Ward
Putzie
Jamie Donnelly isJan
Jamie Donnelly
Jan
Dinah Manoff isMarty Maraschino
Dinah Manoff
Marty Maraschino

Streama Grease (1978) på Dreamfilm

John Travolta säkrade sin ställning som århundradets mest mångsidiga och fängslande skådespelare i denna filmatisering av den framgångsrika musikalen Grease. Sångerskan Olivia Newton-John gjorde amerikansk filmdebut som Sandy, Travoltas naiva förälskelse. Den imponerande listan över birollsinnehavare är fylld av kända namn i denna musikal om det fantastiska 50-talet. Grease är inte bara en nostalagisk tillbakablick på ett mer okomplicerat årtionde – det är också en kraftfull och spännande musikalisk hyllning till rockens era.
Dreamfilm Streama Grease 1978 med textning på svenska Swefilmer Swesub. En musikal om tonåringar i kärlek på 50-talet! Det är Kalifornien 1959 och greaser Danny Zuko och australiska Sandy Olsson är kär. De tillbringar tid på stranden, och när de går tillbaka till skolan, vad ingen av dem vet är att de båda nu delta Rydell High. Danny är ledare för T-Birds, en grupp av svart skinnjacka stark raggare medan Sandy hänger med Pink Ladies, en grupp av rosa stark flickor under ledning av Rizzo. När de kolliderar på Rydells första pep rally, är Danny inte samma Danny från stranden. De försöker att vara lika varandra så att de kan vara tillsammans.

Originaltitel Grease
IMDB-betyg 7.2 178,428 votes
TMDb-betyg 7.1 1018 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Grease dreamfilm * Grease deutschebankchampionship.com * Grease gratis film * Grease med svensk text * Grease swedish srt * Grease swefilmer * Grease SWESUB * Grease torrent neddladning * Se Grease svenska undertexter * streama Grease online * Titta Grease film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats