The State HDTV
Somos Legion - La Historia de .. DVDRIP
Hairspray (2007)

Hairspray (2007)

Jul. 13, 2007 (USA, UK) 112 Min. PG
Innehållets betyg: 0
6 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Joanna Moore
Regissör

Skådespelare

John Travolta isEdna Turnblad
John Travolta
Edna Turnblad
Michelle Pfeiffer isVelma Von Tussle
Michelle Pfeiffer
Velma Von Tussle
Christopher Walken isWilbur Turnblad
Christopher Walken
Wilbur Turnblad
Amanda Bynes isPenny Pingleton
Amanda Bynes
Penny Pingleton
James Marsden isCorny Collins
James Marsden
Corny Collins
Queen Latifah isMotormouth Maybelle
Queen Latifah
Motormouth Maybelle
Brittany Snow isAmber Von Tussle
Brittany Snow
Amber Von Tussle
Zac Efron isLink Larkin
Zac Efron
Link Larkin
Elijah Kelley isSeaweed
Elijah Kelley
Seaweed
Allison Janney isPrudy Pringleton
Allison Janney
Prudy Pringleton

Streama Hairspray (2007) på Dreamfilm

HAIRSPRAY bygger på John Waters klassiska film från 1988 och på den kritikerhyllade och Tony-belönade hitmusikalen från Broadway.
Tracy Turnblad, en stor flicka med stort hår och ett ännu större hjärta, har bara en passion i livet – att dansa. Hennes dröm är att få vara med i The Corny Collins Show, Baltimores häftigaste dansparty som visas på tv. Tracy tycks passa perfekt som deltagare – om det inte vore för en sak..
Hennes kroppsstorlek skiljer henne från den coola mängden, något som hennes välmenande men överbeskyddande mor (spelad av John Travolta) inte är sen att påpeka. Men skam den som ger sig! Tracy är övertygad om att det är hennes kall i livet att ägna sig åt dans och när hennes far Wilbur (Christopher Walken) säger till henne “Go for it!” inser hon att man måste tänka stort för att bli stor… Även om ens kropp redan motsvarar formatet.
Streama Hairspray 2007 Dreamfilm med textning på svenska Swesub. Tracy Turnblad, en överviktig tonåring med alla rätt drag, är besatt av Corny Collins Show. Varje dag efter skolan, hon och hennes bästa vän Penny springa hem för att titta på bildspelet och dregla över den heta Link Larkin, mycket till Tracy mamma Edna bestörtning. Efter en av stjärnorna av showen bladen håller Corny Collins auditions för att se vem som kommer att bli nästa person på Corny Collins show. Med all den hjälp av sin vän Tång gör Tracy det på showen, reta den onda dans drottningen Amber Von Tussle och hennes mamma Velma. Tracy beslutar då att det är inte rättvist att de svarta barn endast kan dansa på Corny Collins Show en gång i månaden, och med hjälp av tång, Link, Penny, Motormouth Maybelle, hennes far och Edna, hon kommer att integrera show .. … utan denting henne ‘gör!

Originaltitel Hairspray
IMDB-betyg 6.7 101,907 votes
TMDb-betyg 6.3 518 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Hairspray dreamfilm * Hairspray deutschebankchampionship.com * Hairspray gratis film * Hairspray med svensk text * Hairspray swedish srt * Hairspray swefilmer * Hairspray SWESUB * Hairspray torrent neddladning * Se Hairspray svenska undertexter * streama Hairspray online * Titta Hairspray film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats