Historique
Policier
Herkules (1997)

Herkules (1997)

Jun. 26, 1997 (USA) 93 Min. G
Innehållets betyg: 0
9 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

John Musker
Regissör

Skådespelare

Tate Donovan isHercules (voice)
Tate Donovan
Hercules (voice)
Josh Keaton isYoung Hercules (voice)
Josh Keaton
Young Hercules (voice)
Roger Bart isYoung Hercules (singing voice)
Roger Bart
Young Hercules (singing voice)
Danny DeVito isPhiloctetes (voice)
Danny DeVito
Philoctetes (voice)
James Woods isHades (voice)
James Woods
Hades (voice)
Susan Egan isMeg (voice)
Susan Egan
Meg (voice)
Bobcat Goldthwait isPain (voice)
Bobcat Goldthwait
Pain (voice)
Matt Frewer isPanic (voice)
Matt Frewer
Panic (voice)
Rip Torn isZeus (voice)
Rip Torn
Zeus (voice)
Samantha Eggar isHera (voice)
Samantha Eggar
Hera (voice)

Streama Herkules (1997) på Dreamfilm

Född av gudar på det himmelska berget, Olympen. Uppfostrad av människor på jorden. Herkules var en ovanligt ung man med en enorm styrka och ett stort behov av att imponera på sin far, den store Zeus.Zeus satte honom därför på prov. Genom att antal utmaningar skulle Herkules bevisa sig vara en hjälte och därmed värdig att bo på Olympen. Med hjälp av sin tränare Fille och kompisen Pegasus vinner han också den ena kampen efter den andra. Ändå är pappa Zeus inte nöjd. Herkules är fortfarande och ingen riktig hjälte. Då plötsligt dyker underjordens eldbefängde härskare upp. Hades vill åt Zeus tron. En aningslös Herkules råkar dock stå i hans väg. Och när Herkules i stridens hetta, upptäcker sina känslor för den sköna Meg, upptäcker han också att det inte är muskler av stål som gör en äkta hjälte, utan ett hjärta av guld.
Streama Herkules 1997 Dreamfilm med textning på svenska Swesub. Hercules, son till den grekiska guden Zeus, förvandlas till en halv gud, hälften dödlig med onda Hades, Gud underjorden, som planerar att störta Zeus. Hercules höjs på Jorden och behåller sin gudalika styrka, men när han upptäcker att hans odödliga arv Zeus säger till honom att återvända till Olympen måste han bli en sann hjälte. Hercules blir en berömd hjälte med hjälp av sin vän Pegasus och hans personliga tränare, Phil satyr. Hercules slag monster, Hades och Titans, men det är hans självuppoffring för att rädda sin kärlek Meg som gör honom till en sann hjälte.

Originaltitel Hercules
IMDB-betyg 7.2 152,555 votes
TMDb-betyg 7.2 1154 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Herkules dreamfilm * Herkules deutschebankchampionship.com * Herkules gratis film * Herkules med svensk text * Herkules swedish srt * Herkules swefilmer * Herkules SWESUB * Herkules torrent neddladning * Se Herkules svenska undertexter * streama Herkules online * Titta Herkules film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats