Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna (2009)

Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna (2009)

Jun. 29, 2009 (USA) 94 Min. PG
Innehållets betyg: 0
9 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Skådespelare

Ray Romano isManny (voice)
Ray Romano
Manny (voice)
John Leguizamo isSid (voice)
John Leguizamo
Sid (voice)
Denis Leary isDiego (voice)
Denis Leary
Diego (voice)
Queen Latifah isEllie (voice)
Queen Latifah
Ellie (voice)
Simon Pegg isBuck (voice)
Simon Pegg
Buck (voice)
Ethan Juan is巴克/鼬鼠
Ethan Juan
巴克/鼬鼠
Seann William Scott isCrash (voice)
Seann William Scott
Crash (voice)
Karen Disher isScratte (voice)
Karen Disher
Scratte (voice)
Chris Wedge isScrat (voice)
Chris Wedge
Scrat (voice)
Kristen Wiig isPudgy Beaver Mom (voice)
Kristen Wiig
Pudgy Beaver Mom (voice)

Streama Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna (2009) på Dreamfilm

Scrat fortsätter sin outröttliga jakt på sitt älskade ekollon men får konkurrens i Scratte, en kvinnlig avbild av honom själv. Manny och Ellie väntar sin första baby-mammut, Diego funderar på om hans nya umgänge gjort honom till en mjukis och Sid är stolt familjefar till ett gäng dinosaurieägg som han hittat och tagit med sig hem. Det visar sig dock inte vara det bästa sättet att bilda familj på så för att rädda Sids sengångarskinn måste hela gänget bege sig till en värld under jorden där de träffar på dinsaurier, ovälkomnande växter och en ettrig enögd dinosauriejägare vid namn Buck.
Dreamfilm Streama Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna 2009 med textning på svenska Swefilmer Swesub. Efter händelserna i ”Ice Age: The Meltdown”, börjar livet förändras för Manny och hans vänner: Scrat är fortfarande på jakt för att behålla sin älskade ekollon, samtidigt hitta en möjlig romantik i en kvinnlig sabeltandade ekorren vid namn Scratte. Manny och Ellie, har sedan dess blivit ett objekt, väntar barn, som lämnar Manny angelägen om att se till att allt är perfekt för när hans barn anländer. Diego är trött på att bli behandlad som ett hus-katt och funderar uppfattningen att han håller på att bli alltför tillbakalutat. Sid börjar önska en egen familj, och så stjäl några dinosaurieägg som leder till Sid hamna i en konstig underjordisk värld där hans besättning måste rädda honom, medan dodging dinosaurier och vänd fara vänster och höger, och möta upp med en enögd vessla kallas Buck som jagar dinosaurier uppmärksamt.

Originaltitel Ice Age: Dawn of the Dinosaurs
IMDB-betyg 7.0 175,378 votes
TMDb-betyg 6.5 1608 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna dreamfilm * Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna deutschebankchampionship.com * Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna gratis film * Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna med svensk text * Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna swedish srt * Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna swefilmer * Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna SWESUB * Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna torrent neddladning * Se Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna svenska undertexter * streama Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna online * Titta Ice Age 3: Det våras för dinosaurierna film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats