Rita Rockt
Roseanne
Matrix Revolutions (2003)

Matrix Revolutions (2003)

Nov. 05, 2003 (Australia, USA) 132 Min. R
Innehållets betyg: 0
8 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Skådespelare

Keanu Reeves isThomas "
Keanu Reeves
Thomas "
Laurence Fishburne isMorpheus
Laurence Fishburne
Morpheus
Carrie-Anne Moss isTrinity
Carrie-Anne Moss
Trinity
Hugo Weaving isAgent Smith
Hugo Weaving
Agent Smith
Mary Alice isOracle
Mary Alice
Oracle
Helmut Bakaitis isThe Architect
Helmut Bakaitis
The Architect
Lambert Wilson isThe Merovingian
Lambert Wilson
The Merovingian
Roy Jones Jr. isCaptain Ballard
Roy Jones Jr.
Captain Ballard
Randall Duk Kim isThe Keymaker
Randall Duk Kim
The Keymaker
Harry Lennix isCommander Lock
Harry Lennix
Commander Lock

Streama Matrix Revolutions (2003) på Dreamfilm

Neos krafter är tömda och han driver omkring i ett Ingenmansland mellan Matrix och Maskinvärlden, där Matrix skapats.Medan Trinity vakar over Neos medvetslösa kropp, brottas Morpheus med egna tankar. Han börjar grubbla på om inte Den utvalde, i vilken han investerat ett helt livs tro, bara kanske är ytterligare ett system för kontroll skapat av arkitekterna bakom Matrix.Kriget drabbar den underjordiska staden Zion, där de sista fria människorna håller sig gömda. Nu tvingas militären, med hjälp av modiga civila som Zee och Kid, desperat att kämpa mot den till synes oövervinnerliga styrkan av maskinvarelser som attackerar dem.
Streama Matrix Revolutions 2003 Dreamfilm med textning på svenska Swesub. Neo upptäcker att han på något sätt kan använda sina befogenheter i den verkliga världen också och att hans sinne kan befrias från sin kropp, som ett resultat av vilken han befinner sig fångad på en järnvägsstation mellan Matrix och den verkliga världen. Samtidigt är Sion förbereder sig för mötande krig med maskinerna med mycket små chanser att överleva. Neo: s medarbetare bestämde sig för att befria honom från Merovingian eftersom man tror att han är den som kommer att avsluta kriget mellan människor och maskiner. Vad de inte vet är att det finns ett hot från en tredje part, någon som har planer på att förstöra båda världarna.

Originaltitel The Matrix Revolutions
IMDB-betyg 6.7 376,834 votes
TMDb-betyg 6.4 2488 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Matrix Revolutions dreamfilm * Matrix Revolutions deutschebankchampionship.com * Matrix Revolutions gratis film * Matrix Revolutions med svensk text * Matrix Revolutions swedish srt * Matrix Revolutions swefilmer * Matrix Revolutions SWESUB * Matrix Revolutions torrent neddladning * Se Matrix Revolutions svenska undertexter * streama Matrix Revolutions online * Titta Matrix Revolutions film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats