Mothers and Daughters (2016) SWESUB

Mothers and Daughters (2016) SWESUB

May. 06, 2016 (USA) 90 Min. PG-13
Innehållets betyg: 0
9 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Skådespelare

Christina Ricci isRebecca
Christina Ricci
Rebecca
Courteney Cox isBeth
Courteney Cox
Beth
Susan Sarandon isMillie
Susan Sarandon
Millie
Eva Amurri Martino isGayle
Eva Amurri Martino
Gayle
Selma Blair isRigby
Selma Blair
Rigby
Sharon Stone isNina
Sharon Stone
Nina
Mira Sorvino isGeorgina Scott
Mira Sorvino
Georgina Scott
Paul Wesley isKevin
Paul Wesley
Kevin
Luke Mitchell isNelson Quinn
Luke Mitchell
Nelson Quinn
Paul Adelstein isPeter
Paul Adelstein
Peter

Streama Mothers and Daughters (2016) SWESUB på Dreamfilm

Från ett höghus på Manhattan kikar den hippa och lyckliga singeltjejen Rigby Gray in i sina grannars lägenheter och liv. Hon känner sig trygg bakom sitt långa kameraobjektiv och är helt omedveten om att hennes liv snart kommer att förändras för all framtid. Rigbys ögonblicksbilder ur människors vardag får liv i de sammanlänkade historierna om olika relationer mellan mammor och deras barn av alla de slag och i alla brokiga former. Vi ser hur syster och främling, rumskompis och kärlekspartner och till och med en mardrömssvärmor kan vara otroligt kärleksfulla modersfigurer. När en osannolik och helt oväntad graviditet tvingar Rigby att vända kameran inåt för att hon ska se det kaos som det orsakar i hennes eget liv, ett liv som hon helst av allt vill behålla, så är det de andra människornas historier som hjälper henne att hantera sitt eget viktigaste beslut och att våga ge sig ut på det nya livets stimulerande resa för att lära sig vad det innebär att vara mamma och dotter till sin egen mamma. Filmen är en hyllning till den fantastiska kärleken mellan mammor och deras barn och alla olika möjligheter som vi har för att hålla kontakten i vår moderna värld även när vi är långt ifrån varandra. Den utforskar vårt livs allra viktigaste och mest grundläggande relation – den relation som vi har med vår mamma. Filmen är en resa genom behovet att vara delaktig i livet och skapa en egen familj trots livets alla jobbiga omständigheter. Det tar nio månader att bli mamma, men det tar bara ett ögonblick att älska hela livet.
Mothers and Daughters 2016 Dreamfilm Interwoven stories of what it is to be a mom seen through the lens of photographer Rigby Gray.

Originaltitel Mothers and Daughters
IMDB-betyg 4.9 1,699 votes
TMDb-betyg 5 28 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Mothers and Daughters dreamfilm * Mothers and Daughters deutschebankchampionship.com * Mothers and Daughters gratis film * Mothers and Daughters med svensk text * Mothers and Daughters swedish srt * Mothers and Daughters swefilmer * Mothers and Daughters SWESUB * Mothers and Daughters torrent neddladning * Se Mothers and Daughters svenska undertexter * streama Mothers and Daughters online * Titta Mothers and Daughters film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats