Niceville (2011)

Niceville (2011)

Aug. 09, 2011 (USA, India, United Arab Emirates) 146 Min. PG-13
Innehållets betyg: 0
7 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Tate Taylor
Regissör

Skådespelare

Emma Stone isEugenia '
Emma Stone
Eugenia '
Viola Davis isAibileen Clark
Viola Davis
Aibileen Clark
Octavia Spencer isMinny Jackson
Octavia Spencer
Minny Jackson
Bryce Dallas Howard isHilly Holbrook
Bryce Dallas Howard
Hilly Holbrook
Jessica Chastain isCelia Foote
Jessica Chastain
Celia Foote
Mike Vogel isJohnny Foote
Mike Vogel
Johnny Foote
Allison Janney isCharlotte Phelan
Allison Janney
Charlotte Phelan
Sissy Spacek isMissus Walters
Sissy Spacek
Missus Walters
Chris Lowell isStuart Whitworth
Chris Lowell
Stuart Whitworth
Ahna O' is
Ahna O'

Streama Niceville (2011) på Dreamfilm

”Niceville” utspelar sig i 60-talets Mississippi och är en inspirerande berättelse om mod och vänskapen mellan tre starka kvinnor, som förenas i ett hemligt bokprojekt. Men projektet bryter mot samhällets oskrivna lagar och gör att kvinnorna lever farligt. Filmen är full av gripande humor och dramatik – du får dessutom se ett starkt, aldrig tidigare visat bonusmaterial. ”Niceville” är en tidlös och övertygande berättelse om vänskap över gränser och förmågan att skapa förändring.
Streama Niceville 2011 Dreamfilm med textning på svenska Swesub. Ställ i Mississippi under 1960-talet, är Skeeter (Stone) en sydlig flicka samhälle som återvänder från college fast besluten att bli författare, men visar sina vänners liv – och Mississippi stad – upp och ner när hon bestämmer sig för att intervjua svarta kvinnor som har tillbringat sitt liv att ta hand om framstående södra familjer. Aibileen (Davis), Skeeter bästa väns hushållerska, är den första att öppna upp – till bestörtningen av hennes vänner i sammansvetsad svarta samhället. Trots Skeeter livslånga vänskapsband hängande i balans, hon och Aibileen fortsätter sitt samarbete och snart fler kvinnor träda fram för att berätta sina historier – och som det visar sig, de har en hel del att säga. Längs vägen, är det osannolikt vänskap smidda och en ny systerskap framträder, men inte innan alla i stan har en sak eller två att säga sig själva när de blir omedvetet – och ofrivilligt – fångas upp i föränderliga tider.

Originaltitel The Help
IMDB-betyg 8.1 336,645 votes
TMDb-betyg 7.7 1417 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Niceville dreamfilm * Niceville deutschebankchampionship.com * Niceville gratis film * Niceville med svensk text * Niceville swedish srt * Niceville swefilmer * Niceville SWESUB * Niceville torrent neddladning * Se Niceville svenska undertexter * streama Niceville online * Titta Niceville film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats