Nu är det jul igen (1994)

Nu är det jul igen (1994)

Nov. 10, 1994 (USA) PG
Innehållets betyg: 0
5 2 votes

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

John Pasquin
Regissör

Skådespelare

Tim Allen isSanta Claus / Scott Calvin
Tim Allen
Santa Claus / Scott Calvin
Judge Reinhold isDr. Neil Miller
Judge Reinhold
Dr. Neil Miller
Wendy Crewson isLaura Calvin Miller
Wendy Crewson
Laura Calvin Miller
David Krumholtz isBernard the Elf
David Krumholtz
Bernard the Elf
Peter Boyle isMr. Whittle
Peter Boyle
Mr. Whittle
Eric Lloyd isCharlie Calvin
Eric Lloyd
Charlie Calvin
Paige Tamada isJudy the Elf
Paige Tamada
Judy the Elf
Larry Brandenburg isDetective Nunzio
Larry Brandenburg
Detective Nunzio
Jayne Eastwood isJudy the Waitress
Jayne Eastwood
Judy the Waitress
Kenny Vadas isELFS Leader
Kenny Vadas
ELFS Leader

Streama Nu är det jul igen (1994) på Dreamfilm

Fantasirik lekfullhet och en sarkastisk humor. Filmdebuterande TV-komikern Allen spelar en stressad, cynisk och frånskild reklamkille som motvilligt får rycka in som ersättare för den äkta tomten. I den här söta gröten finns en hel del mandlar värda att upptäcka.
Nu är det jul igen 1994 Dreamfilm Frånskild Scott Calvin är upprörda över att höra att hans ex och hennes man har försökt – och misslyckats – att bryta det enkelt att deras 6-årige son Charlie att Santa är inte verklig. På julafton läser Scott The Night Before Christmas … får då en oväntad besökare på hans tak. När han överraskad av Scotts ropade och faller, försvinner Santa imitatör, vilket innebär att endast en 8-renar släde och en kostym med instruktioner för att uttrycka det på om han inblandad i en olycka. Scott gör, och transporteras runt staden släppa gåvor genom skorstenar tills han har tagit till Nordpolen och informerades av en grupp som hävdar att de är älvor som han är nu Santa. Charlie är stolt över sin pappas nya jobb, men Scotts övertygad om att det är en dröm. Tills hans hår blir vit, vägrar skägget att hålla rakat, han vinner vikt oförklarligt, även för hans plötsliga kärlek till skräpmat … Nu har han accepterat det, det finns bara ett problem: hur man håller det hemligt för sin disbelieving familj?

Originaltitel The Santa Clause
IMDB-betyg 6.4 70,156 votes
TMDb-betyg 6.3 380 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Nu är det jul igen dreamfilm * Nu är det jul igen deutschebankchampionship.com * Nu är det jul igen gratis film * Nu är det jul igen med svensk text * Nu är det jul igen swedish srt * Nu är det jul igen swefilmer * Nu är det jul igen SWESUB * Nu är det jul igen torrent neddladning * Se Nu är det jul igen svenska undertexter * streama Nu är det jul igen online * Titta Nu är det jul igen film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats