Scary Movie 4 (2006)

Scary Movie 4 (2006)

Apr. 13, 2006 (USA) PG-13
Innehållets betyg: 0
6 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

David Zucker
Regissör

Skådespelare

Anna Faris isCindy
Anna Faris
Cindy
Regina Hall isBrenda
Regina Hall
Brenda
Craig Bierko isTom Ryan
Craig Bierko
Tom Ryan
Bill Pullman isHenry Hale
Bill Pullman
Henry Hale
Anthony Anderson isMahalik
Anthony Anderson
Mahalik
Leslie Nielsen isPräs. Baxter Harris
Leslie Nielsen
Präs. Baxter Harris
Carmen Electra isHolly
Carmen Electra
Holly
Shaquille O' is
Shaquille O'
DeRay Davis isMarvin
DeRay Davis
Marvin
Michael Madsen isOliver
Michael Madsen
Oliver

Streama Scary Movie 4 (2006) på Dreamfilm

Just när du trodde att det var säkert att börja titta på film igen… så visar Scary Movie 4 upp sitt fula tryne och ger oss ännu en skönt skruvad komedi, nu i en hysteriskt rolig förlängd version som ej visats på bio. I den här fjärde och sista delen av den hämningslösa trilogin drivs det hejdlöst med Hollywoods rysligaste storfilmer med hjälp av stjärnor som Anna Faris och Regina Hall i huvudrollerna, och med fantastiska gästspel av Carmen Electra, Michael Madsen och Leslie Nielsen! Kom ihåg, the Grudge är inte stark nog, the Village är inte säker nog och Saw är inte vass nog för att klara sig från att bli lustmördade av skratten från den här helgalna uppföljaren!
Scary Movie 4 2006 Dreamfilm Arbetslösa Cindy Campbell är anställd för att arbeta i ett förbannade hus som vaktmästare på en gammal dam och möter spöket av en pojke. Samtidigt är tonåringen son Robbie och unga dotter Rakel sin granne och kranförare Tom Ryan tillbringa helgen med sin förlorare far. Cindy och Tom träffas och blir förälskad för varandra, men när Giant Stativ invaderar jorden, Tom flyr med Robbie och Rachel; Cindy reser till en by, försöker hitta svaret på en gåta för att rädda världen; och president USA organiserar försvaret av planet i FN under hans intelligens och ledarskap.

Originaltitel Scary Movie 4
IMDB-betyg 5.1 97,171 votes
TMDb-betyg 5.2 518 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Scary Movie 4 dreamfilm * Scary Movie 4 deutschebankchampionship.com * Scary Movie 4 gratis film * Scary Movie 4 med svensk text * Scary Movie 4 swedish srt * Scary Movie 4 swefilmer * Scary Movie 4 SWESUB * Scary Movie 4 torrent neddladning * Se Scary Movie 4 svenska undertexter * streama Scary Movie 4 online * Titta Scary Movie 4 film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats