Jugando con el Destino
Juguetes
Sex Drive (2008)

Sex Drive (2008)

Oct. 16, 2008 (USA) R
Innehållets betyg: 0
7 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Sean Anders
Regissör

Skådespelare

Josh Zuckerman isIan
Josh Zuckerman
Ian
Amanda Crew isFelicia
Amanda Crew
Felicia
Clark Duke isLance
Clark Duke
Lance
James Marsden isRex
James Marsden
Rex
Seth Green isEzekiel
Seth Green
Ezekiel
Alice Greczyn isMary
Alice Greczyn
Mary
Katrina Bowden isMs. Tasty
Katrina Bowden
Ms. Tasty
Mark L. Young isRandy
Mark L. Young
Randy
Charlie McDermott isAndy
Charlie McDermott
Andy
Andrea Anders isBrandy
Andrea Anders
Brandy

Streama Sex Drive (2008) på Dreamfilm

Ian Lafferty har det inte lätt. Hans kaxige storebror retar honom, hans 14-årige lillebror får mer brudar än han, och till råga på allt har han ett urpinsamt jobb som reklamdonut i en galleria. Men hans största problem är att han är 18 och fortfarande oskuld! Ian drar därför med hans kompisgäng på en roadtrip från Chicago till Knoxville för att förlora oskulden med en flicka han träffat på Internet.
Streama Sex Drive 2008 Dreamfilm med textning på svenska Swesub. Ian är en high school senior i förorter Chicago, plågas av att vara en oskuld. Online han pumpade sin CV, träffade Ms Tasty, och enades om att köra till Knoxville där hon lovar sex. Han stjäl hans homofobiska, macho brors GTO, och med sina två bästa vänner, Lance och Felicia, söderut. Varje ung kvinna som möter Lance, inklusive Felicia är attraherad av honom, eftersom han utövar sina träffande lärt ”Pick-Up Artist” färdigheter. Ian, å andra sidan, är en hygglig kille som inte skulle ha något emot om hans vänskap med Felicia blev en romans. När de kommer till Knoxville, har de stött på en svartsjuk pojkvän, en hotfull liftare, fängelse fåglar, carjackers, en Amish gemenskap och Ian är bättre dom.

Originaltitel Sex Drive
IMDB-betyg 6.5 74,545 votes
TMDb-betyg 6 269 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Se Sex Drive svenska undertexter * Sex Drive dreamfilm * Sex Drive deutschebankchampionship.com * Sex Drive gratis film * Sex Drive med svensk text * Sex Drive swedish srt * Sex Drive swefilmer * Sex Drive SWESUB * Sex Drive torrent neddladning * streama Sex Drive online * Titta Sex Drive film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats