Yuusha ga Shinda! 52 Infiltration
Yuusha ga Shinda! 51 Breaking In
Specialisten (1994)

Specialisten (1994)

Oct. 07, 1994 (Peru, USA) R
Innehållets betyg: 0
6 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Luis Llosa
Regissör

Skådespelare

Sylvester Stallone isRay Quick
Sylvester Stallone
Ray Quick
Sharon Stone isMay Munro
Sharon Stone
May Munro
James Woods isNed Trent
James Woods
Ned Trent
Rod Steiger isJoe Leon
Rod Steiger
Joe Leon
Eric Roberts isTomas Leon
Eric Roberts
Tomas Leon
Mario Ernesto Sánchez isCharlie
Mario Ernesto Sánchez
Charlie
Sergio Doré Jr. isStrongarm
Sergio Doré Jr.
Strongarm
Chase Randolph isStan Munro
Chase Randolph
Stan Munro
Jeana Bell isAlice Munro
Jeana Bell
Alice Munro
Brittany Paige Bouck isYoung May
Brittany Paige Bouck
Young May

Streama Specialisten (1994) på Dreamfilm

May Munro är en vacker kvinna med ett mörkt förflutet. Hon har svurit att ta livet av dom gangstrar som bär ansvaret för mordet på hennes föräldrar. Hon hyr in bombexperten Ray Quick för att göra jobbet. Det osar hett i Miami när May lurar mördarna i fällor som sedan Ray spränger till atomer. Men en vildsint Gangster boss, hans oäkta son och den psykotiska lönnmödaren som hatar Quick lurar man inte i första taget. Samtidigt som passionen växer kan inte Ray riktigt få ett svar på frågan om hon verkligen har känslor för honom eller om hon kanske gillrar en fälla för honom också.
Specialisten 1994 Dreamfilm Ray Quick är en bomb expert som arbetade för CIA tillsammans med en kille som heter Ned Trent, som är extremt dement. När de har en faller ut, blir Ray frilansare som bor utanför nätet. En kvinna vid namn May Munro kontakter och vill att han ska döda de tre män som dödade hennes familj år sedan, som arbetar för brottet familjen Leon. Ray gör det och efter att ha dödat den första, de Leons måste hitta en som gjorde det och det visar sig Ned arbetar nu för dem och de uppgiften honom med att hitta bombplan. De Leons få honom att arbeta med polisen och han ser för bombplan. Under tiden Ray, samtidigt som du arbetar på att få de andra, inte kan låta bli att följa maj vart hon går.

Originaltitel The Specialist
IMDB-betyg 5.5 51,994 votes
TMDb-betyg 5.5 246 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Se Specialisten svenska undertexter * Specialisten dreamfilm * Specialisten deutschebankchampionship.com * Specialisten gratis film * Specialisten med svensk text * Specialisten swedish srt * Specialisten swefilmer * Specialisten SWESUB * Specialisten torrent neddladning * streama Specialisten online * Titta Specialisten film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats