The Formula (2014)

The Formula (2014)

Apr. 15, 2014 (USA) 90 Min. N/A
Innehållets betyg: 0
9 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Skådespelare

Brandon Baker isQuinn
Brandon Baker
Quinn
Mike Schminke isGraham
Mike Schminke
Graham
Sasha Jackson isAmy
Sasha Jackson
Amy
Reginald VelJohnson isProfessor Millan
Reginald VelJohnson
Professor Millan
Katie Goebel isT.J.
Katie Goebel
T.J.
Tyler Thirnbeck isLee
Tyler Thirnbeck
Lee

Streama The Formula (2014) på Dreamfilm

De båda ingenjörsstudenterna Quinn och Graham har upptäckt den matematiska formeln för hur man raggar till sig ett ligg. Quinn är en hopplös romantiker och faller pladask för en ung lärarstudent. Graham däremot är raka motsatsen och vill tro att nyckeln till drömbruden är genom att ligga med så många som bara möjligt. Medan formeln följer Quinn och Grahams dejter en efter en, blir en slutsats plötsligt väldigt uppenbar, det finns inga genvägar till äkta kärlek.
Streama The Formula 2014 Dreamfilm med textning på svenska Swesub. Formeln är berättelsen om Quinn (Baker) och Graham (spelad av Iowa Native Mike Schminke), två ingenjörsstudenter som upptäcker en matematisk formel plocka upp kvinnor med lätthet. Quinn är en hopplös romantiker som faller pladask för en ung student lärare. Graham är en chauvinistisk womanizer som tror att nyckeln till att hitta kvinnan i hans drömmar är att uppvakta så många som möjligt. Som ”The Formula” följer Quinn och Graham från ett datum till nästa, upptäcker de att det inte finns någon genväg till att hitta den sanna kärleken.

Originaltitel The Formula
IMDB-betyg 2.7 609 votes
TMDb-betyg 2.4 5 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Se The Formula svenska undertexter * streama The Formula online * The Formula dreamfilm * The Formula deutschebankchampionship.com * The Formula gratis film * The Formula med svensk text * The Formula swedish srt * The Formula swefilmer * The Formula SWESUB * The Formula torrent neddladning * Titta The Formula film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats