Willy Wonka och chokoladfabriken (1971)

Willy Wonka och chokoladfabriken (1971)

Jun. 29, 1971 (USA) G
Innehållets betyg: 0
7 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Mel Stuart
Regissör

Skådespelare

Gene Wilder isWilly Wonka
Gene Wilder
Willy Wonka
Jack Albertson isGrandpa Joe
Jack Albertson
Grandpa Joe
Peter Ostrum isCharlie Bucket
Peter Ostrum
Charlie Bucket
Roy Kinnear isMr. Henry Salt
Roy Kinnear
Mr. Henry Salt
Denise Nickerson isViolet Beauregarde
Denise Nickerson
Violet Beauregarde
Leonard Stone isMr. Sam Beauregarde
Leonard Stone
Mr. Sam Beauregarde
Julie Dawn Cole isVeruca Salt
Julie Dawn Cole
Veruca Salt
Nora Denney isMrs. Teevee
Nora Denney
Mrs. Teevee
Peter Capell isThe Tinker
Peter Capell
The Tinker
Tim Brooke-Taylor isComputer Scientist
Tim Brooke-Taylor
Computer Scientist

Streama Willy Wonka och chokoladfabriken (1971) på Dreamfilm

Roald Dahls härliga berättelse om den fattige grabben Kalle som tillsammans med fyra andra lyckligt lottade barn får besöka den mystiske Willy Wonkas stora godisfabrik, har blivit känd bland annat genom Ernst-Hugo Järegårds inläsning för tv. Här släpps äntligen, på DVD, den fantasifulla musikalversionen från 1971 och alla som gillar Dahls underbara historier kan glädja sig åt en magisk stund framför tv:n.
Streama Willy Wonka och chokoladfabriken 1971 Dreamfilm med textning på svenska Swesub. Världen är förvånad när Willy Wonka, under många år en enstöring i sin fabrik, meddelar att fem lyckliga människor kommer att få en rundtur i fabriken, visas alla hemligheter av hans fantastiska godis, och en kommer att vinna en livstid leverans av Wonka choklad. Ingen vill priset mer än unga Charlie, men eftersom hans familj är så dålig att köpa även en chokladkaka är en behandling, köpa tillräckligt många barer att hitta en av de fem gyllene biljetter är osannolikt i den extrema. Men i Movieland, kan magi hända. Charlie, tillsammans med fyra något avskyvärda andra barn får chansen för livet och en rundtur i fabriken. Längs vägen, milda katastrofer drabbar var och en av de avskyvärda barn, men kan Charlie slå oddsen och ta mässingsring?

Originaltitel Willy Wonka & the Chocolate Factory
IMDB-betyg 7.8 135,752 votes
TMDb-betyg 7.4 618 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Se Willy Wonka och chokoladfabriken svenska undertexter * streama Willy Wonka och chokoladfabriken online * Titta Willy Wonka och chokoladfabriken film gratis online * Willy Wonka och chokoladfabriken dreamfilm * Willy Wonka och chokoladfabriken deutschebankchampionship.com * Willy Wonka och chokoladfabriken gratis film * Willy Wonka och chokoladfabriken med svensk text * Willy Wonka och chokoladfabriken swedish srt * Willy Wonka och chokoladfabriken swefilmer * Willy Wonka och chokoladfabriken SWESUB * Willy Wonka och chokoladfabriken torrent neddladning

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats